*** اولین کنفرانس ملی پژوهش های نوآورانه در مهندسی برق و کامپیوتر ***

*** وبینار تخصصی گروه مهندسی معماری آشنایی با نرم‌افزار Revit ***
۱۴۰۱-۰۲-۱۱

*** اولین کنفرانس ملی پژوهش های نوآورانه در مهندسی برق و کامپیوتر ***

با توجه به اهمیت بحث پژوهش در تمامی مقاطع تحصیلی به ویژه کارشناسی ارشد، موسسه آموزش عالی کارون در تاریخ ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار کننده “اولین کنفرانس ملی پژوهش های نوآورانه در مهندسی برق و کامپیوتر” بصورت مجازی می‏ باشد.
لازم به ذکر است که حضور در کنفرانس و شرکت در سخنرانی ها، کارگاه‏ ها و نشست‏ ها کاملا رایگان بوده و فقط آن دسته از دانشجویانی که تمایل به اخد مدرک شرکت در کارگاه را دارند، لازم است در سایت کنفرانس ثبت نام کرده و ۵۰۰۰۰۰ ریال (۵۰ هزار تومان) به شماره حساب اطلاع رسانی شده در وب سایت کنفرانس واریز نمایند. جهت اطلاع بیشتر از محورهای کنفرانس و موضوعات کارگاه‏ ها به وب سایت کنفرانس که در ذیل آمده است مراجعه نمایید. بستر برگزاری این کنفرانس Skyroom می باشد که لینک های ورود متعاقبا از طریق سامانه مجازی و کانال تلگرام دانشگاه اعلام خواهد شد.
www.conf.karoon.ac.ir

پیشنهاد می شود که جهت آگاهی از زمان برگزاری کارگاه ها و سخنرانی های کلیدی و نشست ها حتما در مراسم افتتاحیه که در روز ۲۰ اردیبهشت ساعت ۱۰ صبح برگزار می شود شرکت نمایید.
*لینک های برگزاری متعاقبا اعلام خواهد شد.