اطلاعیه نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم بهمن ۱۳۹۸

اطلاعیه نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم بهمن ۱۳۹۸

⚠️مهم
⚠️امتحانات پایان نیم‌سال

🔴 قابل توجه دانشجویان گرامی:

1. تاریخ قطعی امتحانات پایان ترم خود را میتوانید در پروفایل دانشجویی مشاهده نمایید.
    لینک ورود به پروفایل دانشجویی
    تاریخ شروع امتحانات ۴ مرداد است
  2. امتحانات به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه el.karoon.ac.ir برگزار می‌شوند.
  • امتحاناتی که به صورت چند گزینه‌ای هستند باید از طریق کلیک روی گزینه صحیح پاسخ داده شوند.
  • امتحانات پاسخ کوتاه و بعضی سوالات تشریحی تعریفی از طریق تایپ پاسخ داده شوند.
  • بعضی امتحانات تشریحی که شامل فرمول نویسی است از پاسخ باید عکس گرفته شده و به ‌شیوه‌ای که برای هر امتحان به شما اطلاع رسانی می‌شود ارسال شود.
  1. دانشجویانی که سیستم کامپیوتری یا گوشی هوشمند مناسب جهت امتحان غیر حضوری در اختیار ندارند می توانند برای شرکت در امتحان از سیستم‌های موجود در دانشگاه استفاده نمایند.

⬅️ با توجه به محدود بودن تعداد سیستم‌ها لازم است دانشجویان تقاضای خود را حداکثر تا تاریخ ۲۸ تیر با ارسال پیامک به شماره ۵۰۰۰۱۰۶۰۶۶۱۰۴۷ اعلام نمایند تا مورد بررسی قرار گیرد و اجازه حضور در موسسه برای امتحان داده شود. برای حضور، دانشجو می بایست تمام پروتکل های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک را رعایت نماید‌.

🔴 از متن زیر برای ارسال درخواست خود استفاده کنید:

با کلیک بر متن به صورت خودکار کپی میشود

درخواست استفاده از سیستم های دانشگاه را دارم.
شماره دانشجویی:

شماره پنل‌ دریافت sms: