ترکیب تیم تیراندازی دانشجویان برای حضور در رقابت های جهانی دانشجویان در مالزی اعلام شد

ایران بیش از هزارجلد کتاب به دانشگاههای جنوب شرق آسیا اهدا کرد
۱۳۹۶-۱۰-۲۹

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، تیم ملی تیراندازی دانشجویان با همکاری فدراسیون تیراندازی و دانشگاه الزهرا (س) در دو بخش دختران و پسران در دو رشته تفنگ و تپانچه بادی در هفتمین دوره رقابت های تیراندازی دانشجویان جهان شرکت خواهد کرد.
بنابراین گزارش کمیته فنی با بررسی رکوردها و وضعیت تیراندازان ترکیب تیم ملی را برای حضور در این رقابتها اعلام کرد.
اسامی این تیم بدین شرح است:
تفنگ دختران: نجمه خدمتی، فاطمه کرم زاده، مریم شفعی پور، مهدیه عباسی فر
تپانچه دختران: هانیه رستمیان، سیده شیرین مرتضوی، آمیتیس جعفری
تفنگ پسران: محمد حسین کریمی، مهیار صداقت
همچنین مریم طالبی، امیر حسین صولت به عنوان مربی تفنگ و تپانچه و روح اله دایی به عنوان سرپرست هدایت ملی پوشان در این دیدارها برعهده خواهند داشت.
این تیم فردا شب تهران را به مقصد کوالانپور ترک خواهند کرد.
هفتمین دوره رقابتهای قهرمانی تیراندازی دانشجویان جهان ۲۳ الی ۲۷ اسفند ماه سال جاری درکوالالامپور مالزی برگزار می شود.
ر.ب ۱۳۴۵