پیام تبریک ریاست موسسه آقای دکتر بصیرزاده بمناسبت شروع نیمسال تحصیلی مهر ۱۳۹۸

مهر ۱۷, ۱۳۹۸

پیام تبریک ریاست موسسه آقای دکتر بصیرزاده بمناسبت شروع نیمسال تحصیلی مهر ۱۳۹۸

بنام خداوند جان وخرد کزین برتر اندیشه برنگذرد

ماه مهر وهمزمانی آن با محرم حسینی (ع)، و گرامی داشت هفته دفاع مقدس پیام جوانمردی، آزادگی، عدالت‌طلبی و حقیقت‌جویی را برای نسل نوجوان و جوان ایران اسلامی به ارمغان می‌آورد. فرا رسیدن مهر ماه و آغاز سال تحصیلی جدید برای ملت با فرهنگ ایران به ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان، شورآفرین و نویدبخش فردایی بهتر است. فرصت را مغتنم شمرده تقارن سال تحصیلی جدید وهفته دفاع مقدس را گرامی داشته و سلام و درود خود را به روان پاک شهدای گرانقدر بویژه شهدای دانشجو تقدیم دارد.

وظیفه خود می‌دانم شروع سال تحصیلی جدید را به اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان پرتلاش و دانشجویان عزیز بویژه دانشجویان جدیدالورود تبریک عرض نمایم. رجاء واثق دارد که با استعانت از الطاف الهی و رهنمودهای مقام معظم رهبری که همواره برای نظام آموزش عالی کشور راهنما و امیدآفرین بوده است، بتوانیم انشاءالله گام‌های موثرتری در ارتقای نظام آموزش عالی ایران اسلامی تا رسیدن به قله بلند مرجعیت علم و فناوری در منطقه و جهان برداریم. از استادان فرهیخته و مدیران توانا به‌عنوان عزیزترین سرمایه‌های این مؤسسه آموزش عالی صمیمانه انتظار دارد تا در شکوفا نمودن استعدادهای بالقوه دانشجویان عزیز همت گمارند همچنین از دانشجویان گرامی و فرزندان عزیزم می‌خواهم قدردان فرصت‌ها بوده و در کمال ادب و احترام، خوشه‌چین دانش و علم اساتید خوب خود باشند.

از خداوند متعال توفیقات روزافزون همه پیشگامان توسعه و تعالی ایران اسلامی تحت توجهات خاصه حضرت ولیعصر(عج) و زعامت مقام معظم رهبری در خدمتگزاری بیش از پیش به ملت مسلمان و حق‌شناس ایران و تحقق اهداف آموزش عالی را مسألت می‌نماید. امید آن دارد تا با بهره‌برداری از مقتضیات و ظرفیت‌های موجود در سال « «رونق تولید» » بتواند با تلاش مضاعف در بالا بردن دانش و مهارت‌افزایی جوانان مستعدی که این مؤسسه آموزش عالی را برای ادامه تحصیل انتخاب نموده اند کوشا باشد.